Hvidevareservice

Hos Din Hvidevare Reparatør ApS kan du forvente hurtig udrykning, når du har brug for hjælp. Vores hvidevareteknikere rykker ud alle hverdage mellem 8 og 16. Vi har en effektiv arbejdsgang; blandt andet kan du næsten altid regne med, at vi medbringer reservedel, der er brug for. Dermed får du hurtig reparation og en lavere pris, end det ellers ville være tilfældet.

Kort ventetid på reparation af hvidevarer

Hos os er der kort ventetid på enhver reparation, og selvom vi har aftalt et konkret tidspunkt med dig, ringer vi altid for en sikkerheds skyld når vi er på vej ud til dig. På den måde undgår vi at køre forgæves, og du slipper for at vente længere end højst nødvendigt.

​For nemhedens skyld kan vi, i forbindelse med vores hvidevareservice, både tilbyde kontant eller kort afregning . De fleste reparationer klarer vi på stedet, men skulle vi mangle en reservedel, betaler du naturligvis ikke for et ekstra besøg.

Livsvarig garanti på vores hvidevareservice

Vi arbejder på altid at have tilfredse kunder. Derfor giver vi dig altid et overslag inden reparationen, så du kan vurdere, om den kan betale sig. Derudover giver vi dig livsvarig garanti på vores hvidevareservice.

Du kan trygt kontakte os. Hos os kan du i øvrigt købe de produkter, du jævnligt anvender til dine hvidevarer herunder fx. afkalker.

Bestil hvidevareservice her

Uanset om du er privatkunde eller virksomhed, der har brug for hvidevareservice, herunder reparation af vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumbler kogeplader, ovn, og komfur, så kontakt os på telefon 70 70 15 90.Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Følgende besked blev sendt til modtager:
OK