Reparation af opvaskemaskiner i hele København

Hos Din Hvidevare Reparatør ApS står vi for reparation af vaskemaskiner, når du ikke selv kan løse problemet. Selvom vi gerne kommer ud til dig med det samme, vil vi her give dig nogle gode råd, som måske kan hjælpe dig med at løse problemet selv, så du sparer udgiften.

Almindelige problemer der ikke kræver reparation

Hvis opvaskemaskinen ikke vasker ordentligt, eller vandet ikke bliver pumpet ud, er det ofte filteret i bunden eller afløbspumpen, der er tilstoppet. ​En rengøring af disse vil vise, om problemet løses. For mange madrester i opvaskemaskinen kan også få maskinen til at stoppe til. I disse situationer er der altså ikke brug for reparation af opvaskemaskinen.

Beskidt eller vådt service

Er dit service ikke rent efter endt opvask, kan det skyldes, at sæbedoseringen ikke er korrekt eller at hullerne i spulearmsmekanikken er tilstoppede. Hvis dit service ikke tørres ordentligt, kan det være en god idé at åbne opvaskemaskinen, så det eftertørrer bedre. Her afhjælper reparation af opvaskemaskinen ikke problemet.

​Vi foretager reparation af opvaskemaskiner

Er der problemer med opvaskemaskinen, du ikke selv kan afhjælpe, så kontakt os på 7070 1590. Vi kører i hele Hovedstadsområdet og Region Sjælland, og vi skal nok løse dine problemer. Kontakter du os, kan du være sikker på langtidsholdbar reparation af din opvaskemaskine.

 

Bestil tekniker her

Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Følgende besked blev sendt til modtager:
OK