Reparation af vaskemaskiner i København og omegn

Vi reparerer vaskemaskiner i hele Københavnsområdet. Når vi kommer ud til kunder, oplever vi ofte, at problemerne er opstået som følge af brugen af vaskemaskinen. Det er ærgerligt at skulle betale for reparation af vaskemaskiner, når man selv, let og hurtigt, kunne have afhjulpet fejlen. Man kan for eksempel opleve, at vaskemaskinen river tøjet i stykker. Det skyldes næsten altid, at der bliver fyldt for meget tøj i vaskemaskinen, og reparation løser ikke dette problem.

Tjek selv, før du ringer for at få repareret vaskemaskinen

Meldes der om manglende vandtilløb, er en reparation heller ikke nødvendig. Hvis du oplever knas med vandtilførslen, kan det skyldes, at vandhanen ikke er tilstrækkeligt åben, eller at tilløbsslangen er bøjet. Det er også en god idé altid at rense filter og afløbspumpe. Hvis der er problemer med sæbetilførsel eller skyllemiddel, så tjek om skufferne er ordentligt lukket. Der kan eventuelt være behov for afrensning af dyserne i sæbeskuffen.

Vi står for reparation af vaskemaskiner

Hvis kontrollampen på vaskemaskinen fortsat markerer en fejl, skal du ikke tøve med at kontakte os. Der kan være utallige grunde til, at din vaskemaskine ikke virker.

​Vi står vi altid klar til at komme ud for at afhjælpe problemerne, og vi har set de fleste før. Du kan regne med en hurtig og effektiv reparation af din vaskemaskine, når du kontakter os på 7070 1590. Vi yder reparation af opvaskemaskiner i hele Storkøbenhavn og Region Hovedstaden.

 

Bestil tekniker her

 

Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Følgende besked blev sendt til modtager:
OK