KOMFUR OG KOGEPLADE REPARATION I KØBENHAVN OG OMEGN

1. Hvorfor tænder brænderen på min gaskogeplade ikke?

Hvis du i en periode ikke har brugt kogepladen kan det være, at der er luft i gasledningen. Du kan prøve at gentage tændingen nogle gange. Desuden kan du undersøge, om brænderdelene er sat korrekt sammen og om brænderen er ren og tør. Undersøg desuden om flammeåbningen er både tør og fri for snavs.

2. Min ovn varmer ikke?

Der kan være flere grunde, men det er ofte fordi termostat eller varmelegeme er defekt. Du bør kontakte Din Hvidevare Reparatør på telefon 70 70 15 90.

3. Hvorfor er min keramiske kogeplade skjoldet?

Pladen har eventuelt været lettere fugtig ved opvarmning eller måske er rengøringsmidlet ikke er fjernet grundigt nok. Efter rengøring er det bedst, at aftørre den glaskeramiske plade med en fugtig klud for at fjerne rester af rengøringsmiddel helt. Derefter tørres pladen med en tør klud. Pladen skal være helt tør, før den tændes.

4. Hvorfor er der så meget fugt eller damp fra mit komfur ved madlavning?

Hvis du anvender en stor pande eller meget vand ved stegning af mindre retter, bliver vandoverfladen for stor, og du får mere kondensvand. Ved brug af ovnen kan visse retter, som for eksempel grøntsager, skabe mere kondens end andre. Det hjælper, i disse tilfælde, at anvende over-undervarme. Varmluft skaber også mere damp i ovnen.

​Der kan være utallige grunde til problemer med din ovn eller komfur. Nogle er lettere at løse end andre. Hvis problemerne ikke ophører efter ovennævnte eksempler er anvendt, så kontakt Din Hvidevare Reparatør på 70 70 15 90.

 

Bestil tekniker her

Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.
Følgende besked blev sendt til modtager:
OK